Aangeboden: VoIP Hanze ICT

Hanze ICT is een all-round dienstverlener in de automatisering. Hanze ICT beoogt een partner te zijn voor lle aspecten van de automatisering die bij haar klanten van toepassing kunnen zijn. Van A tot Z kan Hanze ICT de klant adviseren en ondersteunen.
Tegenwoordig is Hanze ICT vooral gericht op de integratie van VoIP en mobiele telefonie, netwerken, hosted oplossingen, interfacing van systemen, software ontwikkeling en consultancy. Klanten kunnen snel en naar volle tevredenheid geholpen worden door het flexibele en pragmatische karakter.Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


VoIP Hanze ICT

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:28-02-2014 om 16:06u
Door:Jaap van Zucht
Bekeken door: 1736 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Deventer
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.